Lokal strøm.
Lokal forankring. Konkurransedyktige priser.

VEV Romerike er din lokale leverandør av strøm. Vi tar stolthet i å være en trygg, bærekraftig og rimelig strømleverandør, som bidrar til verdiskapning i nærområdet og støtter idrettslag i vårt lokalsamfunn.

Strøm til innkjøpspris
Ikke betal mer enn du behøver for strøm
Fantastisk service
Som en god nabo stiller vi alltid opp for deg
Få med Dagbladet Pluss
Dagbladet Pluss-tilgang er inkludert i avtalen

Strøm til innkjøpspris er bare begynnelsen

Som kunde hos Vev Romerike, får du langt mer enn bare strøm til innkjøpspris. Med på kjøpet får du fantastisk service av en lokal leverandør som alltid stiller opp dersom du opplever problemer, eller har spørsmål om din strømavtale. Som en del av vårt fordelsprogram får du også med et gratis abonnement på Dagbladet Pluss inkludert i strømavtalen. Og dette er bare begynnelsen på fordelene du vil få som kunde hos VEV:

– Vi kommer til å presentere flere spennende fordeler etterhvert, men Dagbladet Pluss er en veldig fin start, lover daglig leder Roar Olsen.
Roar Olsen
Daglig leder i VEV Romerike

– Vi vet at kundene våre bruker mye tid på å lese nyheter på nett, og at veldig mange ønsker seg tilgang til Dagbladet Pluss. Derfor tenkte vi at dette var et perfekt tilbud til å starte kundeklubben vår med. Verdien av abonnementet er 795 kroner i året, så det er flere som ringer oss og spør: «Kan dette virkelig stemme? Får vi Dagbladet helt gratis?» Svaret på det er: «Ja! Og du får også strømmen til innkjøpspris!».

I slutten av august mottok jeg en epost fra VEV Romerike. Der sto det at jeg nå kunne få tilgang til alt innhold på Dagbladet.no, om jeg bare meldte meg inn i deres nystartede kundeklubb. Alt jeg måtte gjøre var å logge meg inn på nettsidene til VEV – og så var det gjort. Det var overraskende lettvint, og i tillegg flott at vi kan bruke en lokal aktør!
Terje Holmedahl
Pensjonert lærer og misjonær

Støtt ditt lokale idrettslag – bli VEV-kunde

Idrettslagene er like viktige for et lokalsamfunn som lys og varme er i et hjem. Som en del av vårt engasjement for lokal verdiskapning har vi derfor opprettet kundeprogrammet Idrettstrøm for å støtte idrettslag i vårt nærområde. Som VEV-kunde kan du enkelt registrere deg som bidragsyter til ditt lokale idrettslag. Da vil laget ditt motta 1 øre i sponsorpenger pr. kilowattime du bruker.

Fordeler med VEV og Idrettstrøm:

Få strøm til innkjøpspris
Støtt ditt idrettslag
Bidra til å ivareta barnas idrettstilbud i nærområdet
Ingen ekstra kostnader for deg
“Jeg synes det er flott å kunne bruke en lokal strømleverandør som gir noe tilbake til lokalsamfunnet. For oss som er kunder hos VEV er Idrettstrøm en flott måte å bidra med litt ekstra spons til idrettslaget vårt på. Det koster mye å drive et idrettslag, og derfor er det flott at VEV stiller opp på denne måten – både for Høland Idretts- og Ungdomslag og for meg og mine barn, som bruker mye av fritiden vår i og rundt laget. Jeg oppfordrer alle som er medlem av et lokalt idrettslag til å melde seg på tiltaket. Gå inn og gjør det i dag!”
Kine M. Holtet
Idrettsmamma og ildsjel i Høland Idretts- og Ungdomslag